Mieszkania z dopłatą MdM w Krakowie w inwestycji Banacha od Activ
-
Mieszkania z dopłatą MdM w Krakowie w inwestycji Banacha od Activ
Mdm jako hwyt markietingowy to juz chyba raczej nie dziala, już nawet środki na 2018 są wykorzystane nie da sie juz zlapac wiec to raczej sciema
Re: Mieszkania z dopłatą MdM w Krakowie w inwestycji Banacha od Activ
alterego75 pisze:Mdm jako hwyt markietingowy to juz chyba raczej nie dziala, już nawet środki na 2018 są wykorzystane nie da sie juz zlapac wiec to raczej sciema
Mylisz się. Środki na 2018 rok są wciąż dostępne.
-
Katarzyna pisze:alterego75 pisze:Mdm jako hwyt markietingowy to juz chyba raczej nie dziala, już nawet środki na 2018 są wykorzystane nie da sie juz zlapac wiec to raczej sciema
To dziwne bo jak się kiedyś orientowałem to już w tamtym roku (pod koniec 2016) nie było już środków bo rzekomo nawet na 2018 już wyczerpali. Teraz mają inne socjalistyczne pomysły do sfinansowania typu 500+, rodzina+, mieszkanie+ więc wątpię żeby jeszcze na MDM+ starczyło
alterego75 pisze:Katarzyna pisze:alterego75 pisze:Mdm jako hwyt markietingowy to juz chyba raczej nie dziala, już nawet środki na 2018 są wykorzystane nie da sie juz zlapac wiec to raczej sciema
To dziwne bo jak się kiedyś orientowałem to już w tamtym roku (pod koniec 2016) nie było już środków bo rzekomo nawet na 2018 już wyczerpali. Teraz mają inne socjalistyczne pomysły do sfinansowania typu 500+, rodzina+, mieszkanie+ więc wątpię żeby jeszcze na MDM+ starczyło
Naprawdę nie wiem skąd masz takie dziwne informacje nt dopłat MDM na 2018 r. Połowa środków będzie dostępna jeszcze od stycznia 2018 r. A wszystkie dopłaty+ nie mają z tym nic wspólnego.
Wróć do „Osiedle Banacha Kraków od Activ - forum mieszkańców”