Budżet obywatelski miasta Krakowa 2017 w okolicy os. Banacha od Activ Investment

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Banacha za którą odpowiada deweloper Activ Investment. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii
basmati82

Budżet obywatelski miasta Krakowa 2017 w okolicy os. Banacha od Activ Investment

Postautor: basmati82 » 22 mar 2017, 13:24

A ja mam pytanie nieco z innej beczki, czy ktoś może ma jakiś sensowny pomysł na projekty w ramach budżetu obywatelskiego miasta Krakowa 2017. Jest do wzięcia kasa na projekty dzielnicowe oraz miejskie - na te drugie, to można dostać nawet 3 mln złotych :) Może ma ktoś jakieś pomysły na to, jak naszą przyszłą okolicę uczynić lepszą, przyjaźniejszą dla mieszkańców :?: Może jest ktoś, kto ma zamiar złożyć jakiś projekt :?: Trzeba zebrać 15 podpisów poparcia, więc to chyba nie jest jakiś specjalny problem. No i jeśli ktoś ma zamiar coś zgłaszać, to trzeba pamiętać, że np. parki, place zabaw czy chodniki i inne inwestycje, można realizować tylko na gruntach należących do miasta :idea:

Ma ktoś jakieś projekty w ramach budżetu obywatelskiego, albo słyszał o jakichś w okolicach ul. Banacha czy Kuźnicy Kołłątajowskiej :?:

mmacaj

Re: Budżet obywatelski miasta Krakowa 2017 w okolicy os. Banacha od Activ Investment

Postautor: mmacaj » 23 mar 2017, 8:36

Na północ od nas jest dużo zieleni, więc park jest :) (chociaż nie wiem czy nadaje się na wyjścia np. z dzieckiem). Niech zrobią ten tramwaj i poszerzą al. 29 listopada i będzie dobrze :)

Wróć do „Osiedle Banacha Kraków od Activ - forum mieszkańców”