Drodzy sąsiedzi,
Na zebraniu wspólnoty, które odbyło się tydzień temu w hotel system ustaliliśmy z częścią właścicieli mieszkań na parterze (głównie od strony zachodniej) wstępnie sposób ogrodzenia ogródków. Z naszej strony mamy się dogadać tak, aby ogrodzenia były jednolite dla wszystkich ogródków. Na chwilę obecną proponujemy aby były to ogrodzenia panelowe 2D lub 3D (krótka specyfikacja w załączonych plikach). Ogrodzenia takie są już aktualnie wykorzystywane na naszym osiedlu. Proszę o wybór systemu 2D lub 3D. Mieszanie tych systemów nie jest możliwe ze względu na różne wysokości przęseł.
Pozdrawiam,
Michał
[Etap II] Ogrodzenia ogródków na parterze - Osiedle Banacha Kraków
[Etap II] Ogrodzenia ogródków na parterze - Osiedle Banacha Kraków
- Załączniki
-
- Ogrodzenia 3D.jpg (157.47 KiB) Przejrzano 12676 razy
-
- Ogrodzenia 2D.jpg (136.78 KiB) Przejrzano 12676 razy
Re: [Etap II] Ogrodzenia ogródków na parterze - Osiedle Banacha Kraków
Witam, ja jestem za drugą opcją czyli 2 D 
z rozmowy którą przeprowadziłam z zarządcą wynika że zamówieniem ogrodzenia mamy się zająć sami. Pytanie czy każdy to robi na własną rękę czy może wyznaczy y jedna osobę, która skontaktuje się z producentem i zamówi całość? Może wtedy wyjdzie taniej.
Mam też pytanie czy wiadomo kiedy zakoncza się prace z tyłu budynku i będzie można kłaść ogrodzenie?

z rozmowy którą przeprowadziłam z zarządcą wynika że zamówieniem ogrodzenia mamy się zająć sami. Pytanie czy każdy to robi na własną rękę czy może wyznaczy y jedna osobę, która skontaktuje się z producentem i zamówi całość? Może wtedy wyjdzie taniej.
Mam też pytanie czy wiadomo kiedy zakoncza się prace z tyłu budynku i będzie można kłaść ogrodzenie?
Re: [Etap II] Ogrodzenia ogródków na parterze - Osiedle Banacha Kraków
Kto poniesie wszystkie koszta?
Wróć do „Osiedle Banacha Kraków od Activ - forum mieszkańców”