Mieszkaj w Mieście / Wizjonerów Kraków - etap IV - zdjęcia z budowy / opinie
Mieszkaj w Mieście / Wizjonerów Kraków - etap IV - zdjęcia z budowy / opinie
A jakby ktoś jeszcze chciał zobaczyć, jak idzie budowa kolejnego etapu osiedla Mieszkaj w Mieście, to byłem jakiś czas temu w okolicy i zrobiłem kilka zdjęć.
Re: Mieszkaj w Mieście / Wizjonerów Kraków - etap IV - zdjęcia z budowy / opinie
Kolejne budynki osiedla są już niemal gotowe, przynajmniej w stanie surowym otwartym lub zamkniętym.

Ciekawe, jaką elewację będzie miał ten budynek, czy też zieloną czy sprawią mu jakąś inną.

Nieźle prezentują się te duże okna, pewnie dadzą sporo światła w mieszkaniach.

Choć też mam wrażenie, że te etapy są nieco bardziej gęste, niż pierwsze, jak myślicie?

Ciekawe, jaką elewację będzie miał ten budynek, czy też zieloną czy sprawią mu jakąś inną.

Nieźle prezentują się te duże okna, pewnie dadzą sporo światła w mieszkaniach.

Choć też mam wrażenie, że te etapy są nieco bardziej gęste, niż pierwsze, jak myślicie?
Re: Mieszkaj w Mieście / Wizjonerów Kraków - etap IV - zdjęcia z budowy / opinie
Pierwsze etapy wyglądały ładnie i koncepcja była w miarę spójna. Obecnie budowane bloki są coraz wyższe i ich rozmieszczenie stanowczo się zacieśnia. Myślałem o zakupie mieszkania w tej inwestycji dla siebie, niestety nowe etapy totalnie mi się nie podobają. Na pewno nie są warte tych ponad 10 tys/m2.
foxxy pisze:Pierwsze etapy wyglądały ładnie i koncepcja była w miarę spójna. Obecnie budowane bloki są coraz wyższe i ich rozmieszczenie stanowczo się zacieśnia. Myślałem o zakupie mieszkania w tej inwestycji dla siebie, niestety nowe etapy totalnie mi się nie podobają. Na pewno nie są warte tych ponad 10 tys/m2.
Dodatkowo umiejscowione przy magistrali kolejowej.
Wróć do „Mieszkaj w Mieście / Osiedle Wizjonerów Kraków (MWM) - forum mieszkańców”