NEPTUN
-
Re: NEPTUN
Zauważylem ostatnio w sieci ze firma ma różne opinie ale nie mam pojęcia skad się biora złe, sam się trochę balem ogolnie o nowe mieszkanie, ze nie wiadomo czy wybujuja itp ale nie było problemów i do dziś nic nie powychodziło, nie pęka i inne takie
Dają rade te mieszkania w neptunie, ostatnio odwiedziłem tam brata z zona i ladnie to wyglada
BiestekPiter pisze:Zauważylem ostatnio w sieci ze firma ma różne opinie ale nie mam pojęcia skad się biora złe, sam się trochę balem ogolnie o nowe mieszkanie, ze nie wiadomo czy wybujuja itp ale nie było problemów i do dziś nic nie powychodziło, nie pęka i inne takie
Właśnie też nie wiem czemu tak jest. Z Neptuna będzie fajne połączenie z centrum wwy jak skończą budować tą czteropasmówkę. Poza tym fajna okolica dla dzieciaków, bo sporo zieleni wokół. Interesowałem się i tak porównując to chyba najporządniejsze w okolicy te budynki
-
Ciekawe jak wypada na tle okolicznej konkurencji
Wydaje mi się, że wypada lepiej od konkurencji w relacji jakości do ceny
Wróć do „Warszawa: nowe biurowce, obiekty publiczne, przemysłowe i infrastruktura”