Przejeżdżałam ostatnio tamtędy i zrobiłam zdjęcia inwestycji Parki Warszawy, wiem, że nie są jakieś najlepsze, ale jednak mniej więcej widać na nich to, co się dzieje na budowie tej inwestycji

Z tego, co tutaj widać, to deweloper Murapol buduje tutaj dwa budynki, czyli mniej więcej tak, jak jest na tej wizualizacji zamieszczonej wyżej. Też mnie ciekawi to, czy powstanie ich kiedyś więcej, czy na tym ma tam ta firma poprzestać.

Układy mieszkań są niezłe, ale niestety nie wiadomo, jakie są tam ceny, pytał już ktoś o to i może dowiedział się tego, ile kosztuje tam metr kwadratowy nowego mieszkania w Warszawie i podzieli się tą informacją na forum

Trochę nie lubię sytuacji, w której ktoś ukrywa ceny, bo to nie budzi specjalnego zaufania, trudno powiedzieć za ile sprzedawane są lokale i jakie ceny można wynegocjować.

Ma ktoś jakieś opinie o tym projekcie i może się podzielić informacjami na jego temat

Mile także widziane
opinie o deweloperze Murapol, bo tu też są różne zdania, niemniej to jedna z większych firm tego rodzaju na naszym rynku, więc raczej pewna

Ciekawe czy nadal filigranowe sufity robią i ich nie tynkują, orientuje się ktoś może, jak ma to w tym przypadku wyglądać

No i jeszcze działka, czy jest to własność dewelopera, czy może w grę wchodzi tu wieczyste użytkowanie (choć może ono zostanie kiedyś zmienione na własność).