Panele winylowe / czy warto położyc na podłogę / opinie o panelach winylowych
-
Re: Panele winylowe / czy warto położyc na podłogę / opinie o panelach winylowych
Jeśli panele są z sieciówek to może być problem. Zamiast paneli na zamek można też położyc klejone, które posłużą na lata . Polecam marki Gerflor lub Tarkett. Jeśli ktoś nie wierzy w wersję mieszkaniową , to lepiej dopłacic i wiąść półkomercyjną . Ja mam panele nawet w łazience na ścianach. Jak ktoś ma pytania chętnie odpowiem . pozdrawiam.
Re: Panele winylowe / czy warto położyc na podłogę / opinie o panelach winylowych
No właśnie jeśli chodzi o opinie o panelach winylowych to zgadzam się tu z przedmówcą. Przecież to jest chodzenie po plastiku cały czas mam wątpliwości czy jest to najzdrowsze tworzywo i czy Chciałbym żeby moje dzieci miały z tym non stop kontakt. A jak się wam tego używa? Naprawdę panele winylowe są aż tyle tańsze od tradycyjnej podłogi?
Może ktoś, kto użytkuje panele winylowe od kilku lat, podzielić się opinią o ich użytkowaniu w mieszkaniu? Jak to się sprawdza po kilku latach? Założylibyście je jeszcze raz, czy to jednak nie było dobre rozwiązanie do mieszkania?
Wróć do „Wykończenie i urządzenie mieszkania - forum i opinie o ekipach, materiałach i sprzęcie”