Mozaika w łazience. Czy tak to powinno wyglądać? Opinie na forum

Forum o tym, jak wykończyć nowe mieszkanie, jakie sprzęty do niego kupić, jakie materiały wykończeniowe zastosować, gdzie znaleźć dobrą ekipę wykończeniową w Krakowie i Małopolsce.
Kraszpa

Mozaika w łazience. Czy tak to powinno wyglądać? Opinie na forum

Postautor: Kraszpa » 12 cze 2022, 14:30

Nie jestem specjalistą, od razu podkreślam. Bardzo chciałam mieć mozaikę w łazience, więc mam, ale mam pewne wątpliwości czy tak to powinno wyglądać. Niestety nie mogę dołączyć zdjęcia, ponieważ "pliki są za duże". Mozaika pokrywa obudowę za toaletą i wannę. Na kantach i brzegach zabudowy toalety pojedyncze płytki mozaiki "latają" i wystaje klej. W kącie między wanna a zabudowa toalety, przyklejone nierówno przycięte płytki mozaiki(nie lepiej i estetyczniej było dać tam silikon?), Które pływają w kropelkach fugi i kleju. Ogólnie poza kątami mozaika jest jako tako przyklejona(trochę faliście i nierówno). Co mam zrobić jak zwrócić uwagę panu od wykończeń? Proszę o opinie.

megi

Re: Mozaika w łazience. Czy tak to powinno wyglądać? Opinie na forum

Postautor: megi » 14 cze 2022, 9:29

Kraszpa pisze:Nie jestem specjalistą, od razu podkreślam. Bardzo chciałam mieć mozaikę w łazience, więc mam, ale mam pewne wątpliwości czy tak to powinno wyglądać.

Udostępnij zdjęcia przez zewnętrzny portal, np. postimage, a na forum wklej tylko linki do nich. Ciekawi mnie, jak ta mozaika wygląda.

Wróć do „Wykończenie i urządzenie mieszkania - forum i opinie o ekipach, materiałach i sprzęcie”