Czy mają już pozwolenie na użytkowanie I etap?
Czy ktoś odebrał klucze?
Odbiory nowych mieszkań i przekazanie kluczy - Osiedle Bunscha Park (etap I)
Re: Odbiory nowych mieszkań i przekazanie kluczy - Osiedle Bunscha Park (etap I)
Dzisiaj podpisaywalam odbior mieszkania , klucze wstepnie mam dostac jutro albo podczas przeniesienia wlasnosci u Notariusza 

Re: Odbiory nowych mieszkań i przekazanie kluczy - Osiedle Bunscha Park (etap I)
Marta_ pisze:Dzisiaj podpisaywalam odbior mieszkania , klucze wstepnie mam dostac jutro albo podczas przeniesienia wlasnosci u Notariusza
Z którego budynku odbierałaś mieszkanie? ktoś jeszcze dostał informacje? bo u mnie na razie cisza
A To nie daja kluczy juz przy samym odbiorze?
Wczoraj odebrałem mieszkanie (bud. 3), klucze mam dzisiaj do południa dostać.
Kosmetyczne usterki, które zgłosiłem zostały dokładnie usunięte.
Jeśli chodzi o prąd to sami musimy pojechać do dostawcy podpisać umowę o dostawy i umówić się na założenie licznika.
Kosmetyczne usterki, które zgłosiłem zostały dokładnie usunięte.
Jeśli chodzi o prąd to sami musimy pojechać do dostawcy podpisać umowę o dostawy i umówić się na założenie licznika.
Jak wygląda procedura odbioru końcowego, dzwonią i umawiają? Czy znowu poprzez e-mail?
Czy odbieracie klucze i potem podpisujecie końcowy akt notarialny odnośnie przeniesienia własności?
Czy też wydają klucze dopiero po przeniesieniu własności u notariusza?
Czy też wydają klucze dopiero po przeniesieniu własności u notariusza?
Umawiaja sie telefonicznie na ten moment. Najpierw jest zorganizowany odbior a pozniej przeniesienie wlasnosci u notariusza.
Jak przy odbiorze sprawdzaliście instalację elektryczną (na przykład gniazdka), skoro nie było licznika? nie ma tego w protokole odbioru?
Wróć do „Bunscha Park Kraków - forum mieszkańców osiedla”