Wstępne oględziny nowych mieszkań w inwestycji Wielicka Garden od Atal
Wstępne oględziny nowych mieszkań w inwestycji Wielicka Garden od Atal
Miał ktoś już możliwość obejrzenia mieszkania w pierwszym etapie ???
Re: Wstępne oględziny nowych mieszkań w inwestycji Wielicka Garden od Atal
Hanna pisze:tak
W taki wypadku w poniedziałek idę do nich

Atal informuje kupujących kiedy można wejsc wysyla emaila i w tydy można isc hee 

Wrzuci ktoś może jakieś zdjęcia, na których byłoby widać, jak wyglądają nowe mieszkania od Atalu w tym projekcie
Może zabrał ktoś ze sobą aparat i cyknął kilka fotek w Wielickiej Garden? 

Jestem za, takie zdjęcia mogą być ciekawe, to co Atal pokazuje na prezentacji. Bardzo to ładnie wygląda, po prostu idealnie.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2017, 11:15 przez drabka, łącznie zmieniany 2 razy.
seweryn pisze:Wrzuci ktoś może jakieś zdjęcia, na których byłoby widać, jak wyglądają nowe mieszkania od Atalu w tym projekcieMoże zabrał ktoś ze sobą aparat i cyknął kilka fotek w Wielickiej Garden?
Witam ogladaajac mieszkanie nie można robic zdjęć zresztą jak ktoś chce zobaczyć to na wielickagarden.pl w galeri można zobaczyć pozdrawiam

Witam,
Czy ktoś się orientuje czy będzie można obejrzeć mieszkanie po zmianach dokonanych przez Atal tzn zabudowie części balkonu? To dotyczy części mieszkań drugiego etapu. Czy ktoś ma informację czy jest szansa na wcześniejsze zakończenie drugiego etapu niż w styczniu?
Czy ktoś się orientuje czy będzie można obejrzeć mieszkanie po zmianach dokonanych przez Atal tzn zabudowie części balkonu? To dotyczy części mieszkań drugiego etapu. Czy ktoś ma informację czy jest szansa na wcześniejsze zakończenie drugiego etapu niż w styczniu?
Ingrid pisze:Witam, Czy ktoś się orientuje czy będzie można obejrzeć mieszkanie po zmianach dokonanych przez Atal tzn zabudowie części balkonu? To dotyczy części mieszkań drugiego etapu.
Pani (niemiła) z biura sprzedaży twierdziła, że nawet warto po podpisaniu umowy deweloperskiej odwiedzić mieszkanie, choćby by zrobić pomiary do zabudowy, etc. Wg mnie warto próbować.
Ingrid pisze:Czy ktoś ma informację czy jest szansa na wcześniejsze zakończenie drugiego etapu niż w styczniu?
Nie mam takiej informacji, mam informację, że już zaczęto wykańczać wewnątrz mieszkania "pod klucz", a biorąc pod uwagę I etap (rozpoczęli oddawać wcześniej niż wg planu) - wg mnie jest szansa, że odbiory zaczną się wcześniej,
Ale ze swojej strony nic oczywiście nie gwarantuję

Pozdrawiam.
Ingrid pisze:Witam,
pytalam o mozliwosc wejscia do mieszkania zeby zrobic pomiary ale Pani z Atalu powiedziala ze juz raczej nie bo do konca wrzesnia chca zlozyc budowe do Straży Pożarnej. Jesli nie bedzie zastrzezeń to potem kolej na Nadzór budowlany.
Wiec zakladam ze przy dobrych wiatrach od listopada mogą zaczac podpisywac umowy koncowe!
Wróć do „Wielicka Garden Kraków od dewelopera Atal - forum mieszkańców osiedla”