Hej,
czy ktoś z Was próbował i uzyskał od Atalu rzuty instalacji (wod-kan. elektryczna, C.O.) swojego mieszkania ?
Póki co mam problem z tym, a słyszałem, że jest to możliwe.
Pozdrawiam,
Łukasz
Uzyskanie rzutów instalacji (wod-kan. elektryczna, C.O.) - Wielicka Garden Kraków
Re: Uzyskanie rzutów instalacji (wod-kan. elektryczna, C.O.) - Wielicka Garden Kraków
Ja dostałem bez problemu rzut instalacji elektrycznej (mieszkanie w 2 etapie).
Re: Uzyskanie rzutów instalacji (wod-kan. elektryczna, C.O.) - Wielicka Garden Kraków
Raf pisze:Ja dostałem bez problemu rzut instalacji elektrycznej (mieszkanie w 2 etapie).
A mógłbyś napisać, kogo prosiłeś o ten rzut ? W biurze sprzedaży czy u inżyniera budowy czy jeszcze u innej osoby ?
Na rzucie mam zaznaczone miejsce rozmieszczenia gniazdek elektrycznych, włączników światła, wyjść antenowych, puszki itp. Otrzymałem go w biurze sprzedaży.
Ja rzuty mieszkania dostałem w biurze sprzedaży.
Jak zagadasz do kierownika budowy p. Tomasza to może i udostępni rzuty całej budowy w DWG to możesz popatrzeć w centymetrach na rozstawienie połączeń
Jak zagadasz do kierownika budowy p. Tomasza to może i udostępni rzuty całej budowy w DWG to możesz popatrzeć w centymetrach na rozstawienie połączeń

szczegółowe rzuty dostaliśmy przy podpisywaniu umowy (rzut CO, elektryki, rzut ścian)
Wróć do „Wielicka Garden Kraków od dewelopera Atal - forum mieszkańców osiedla”