Uzyskanie rzutów instalacji (wod-kan. elektryczna, C.O.) - Wielicka Garden Kraków

Forum dla przyszłych mieszkańców inwestycji osiedla Wielicka Garden w Krakowie, które buduje deweloper Atal. Wybór mieszkania, ceny, opinie, budowa bloku i sprawy mieszkańców - zapraszamy do dyskusji.
Łukasz

Uzyskanie rzutów instalacji (wod-kan. elektryczna, C.O.) - Wielicka Garden Kraków

Postautor: Łukasz » 02 sty 2018, 13:35

Hej,

czy ktoś z Was próbował i uzyskał od Atalu rzuty instalacji (wod-kan. elektryczna, C.O.) swojego mieszkania ?
Póki co mam problem z tym, a słyszałem, że jest to możliwe.

Pozdrawiam,
Łukasz

Raf

Re: Uzyskanie rzutów instalacji (wod-kan. elektryczna, C.O.) - Wielicka Garden Kraków

Postautor: Raf » 02 sty 2018, 19:04

Ja dostałem bez problemu rzut instalacji elektrycznej (mieszkanie w 2 etapie).

Łukasz

Re: Uzyskanie rzutów instalacji (wod-kan. elektryczna, C.O.) - Wielicka Garden Kraków

Postautor: Łukasz » 02 sty 2018, 20:13

Raf pisze:Ja dostałem bez problemu rzut instalacji elektrycznej (mieszkanie w 2 etapie).

A mógłbyś napisać, kogo prosiłeś o ten rzut ? W biurze sprzedaży czy u inżyniera budowy czy jeszcze u innej osoby ?

Raf

Postautor: Raf » 02 sty 2018, 20:44

Na rzucie mam zaznaczone miejsce rozmieszczenia gniazdek elektrycznych, włączników światła, wyjść antenowych, puszki itp. Otrzymałem go w biurze sprzedaży.

jank

Postautor: jank » 02 sty 2018, 20:54

Ja rzuty mieszkania dostałem w biurze sprzedaży.

Jak zagadasz do kierownika budowy p. Tomasza to może i udostępni rzuty całej budowy w DWG to możesz popatrzeć w centymetrach na rozstawienie połączeń ;)

Łukasz

Postautor: Łukasz » 03 sty 2018, 7:48

Dzięki za odpowiedzi :)

Emka

Postautor: Emka » 03 sty 2018, 14:07

szczegółowe rzuty dostaliśmy przy podpisywaniu umowy (rzut CO, elektryki, rzut ścian)

Wróć do „Wielicka Garden Kraków od dewelopera Atal - forum mieszkańców osiedla”