Przyszli mieszkańcy Osiedla Piasta Park Kraków - poznajmy się

Forum przeznaczone dla przyszłych mieszkańców inwestycji Osiedle Piasta Park w Krakowie, którego budowniczym jest deweloper Wawel Service. Wybór mieszkania, ceny, budowa bloku i sprawy mieszkańców.
Master

Przyszli mieszkańcy Osiedla Piasta Park Kraków - poznajmy się

Postautor: Master » 18 sie 2016, 12:29

No właśnie ja też chętnie zobaczyłbym, jak idzie deweloperowi Wawel Serviwice budowa inwestycji Piasta Park Kraków :) @aneta.be, kupiłaś tam mieszkanie :?: Jeśli tak, to jakie widziałaś zalety i wady tej inwestycji :?:

aneta.be

Re: Przyszli mieszkańcy Osiedla Piasta Park Kraków - poznajmy się

Postautor: aneta.be » 18 sie 2016, 12:47

Master - tak kupiłam tam mieszkanie. Póki co relacje z developerem oceniam jako bardzo dobre ;) bynajmniej gorzej współpracuję się z bankami w których stara się o kredyt - WAWEL dużo pomógł przy załatwianiu kredytu (korzystałam z pomocy ich pośrednika kredytowego). Ogólnie developer w wielu kwestiach szedł na ugodę, więc na razie jestem zadowolona. A Ty ? Jesteś szczęśliwym nabywcą czy dopiero się zastanawiasz?

ister

Postautor: ister » 19 sie 2016, 11:51

No a ja jestem jeszcze przed podpisaniem umowy deweloperskiej na kupno mieszkania w inwestycji Piasta Park, ale pewnie niedługo to nastąpi, bo już wszystko dogadane z deweloperem Wawel Service i jak na razie wszystko idzie całkiem nieźle, muszę przyznać :) @aneta.be, liczysz na to, że kiedy uda Ci się wprowadzić w wersji optymistycznej i realne :?:

@Master, mnie się podoba ta okolica, jest co prawda trochę na obrzeżach Krakowa, jest jest niezły dostęp do zieleni, jest też chyba trochę wyżej, a w związku z tym myślę, że powietrze będzie też trochę lepsze. No i liczę na to, że za jakiś czas znacznie polepszą się warunki dojazdu do centrum Krakowa z tych okolic :idea:

Jeśli chodzi o to, jakie ma u mnie opinie deweloper Wawel Service, to jak jak na razie nie jest źle, ale co tu można napisać, skoro jest się jeszcze przed umową deweloperską ;) Pewnie więcej będzie wiadomo, jak się już trochę pomieszka w nowym mieszkaniu.

aneta.be

Postautor: aneta.be » 19 sie 2016, 12:51

@ister - oczywiście liczę na jak najszybsze oddanie od developera ;) ale stawiam na okolice września ;) - chociaż doszły mnie słuchy, że akurat Wawel jest słowny jeśli chodzi o terminy i ponoć większość inwestycji oddaje przed czasem, ale jaki to ma wpływ na jakość to nie mam pojęcia. Okaże się za parę miesięcy :)

ine

Postautor: ine » 25 sie 2016, 10:40

Witam, my również zdecydowaliśmy się na zakup mieszkania w Piasta Park, z tego co my wiemy to ten blok jest I etapem budowy, a etapów ma być łącznie VII (choć bloków więcej niż 7) ogólnie ma to być osiedle nowych bloków.
Jak będę posiadać jakieś nowe zdjęcia z placu budowy to załączę.
Pozdrawiam przyszłych sąsiadów!

ister

Postautor: ister » 04 paź 2016, 22:17

No cały projekt jest niemały, przyszła sąsiadka wrzuciła na forum plan osiedla Piasta Park, więc nie ma tu specjalnej tajemnicy :)

W każdym razie witam przyszłych sąsiadów :!:

RREvoque

Postautor: RREvoque » 05 paź 2016, 22:40

Witam Sąsiadów, wraz z Żoną kupiliśmy mieszkanie w Piasta Park.

aneta.be

Postautor: aneta.be » 11 paź 2016, 14:04

A pochwalicie się na którym piętrze będziecie mieszkać?? Pozdrawiam Parterowiczów :D

rosek

Postautor: rosek » 11 paź 2016, 22:10

My na 9 ;)

Jak chcesz mozesz znaleźć sasiadow na . ;)

RREvoque

Postautor: RREvoque » 12 paź 2016, 8:11

My na 3 piętrze:)

Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”