Przyszli mieszkańcy Osiedla Piasta Park Kraków - poznajmy się
Przyszli mieszkańcy Osiedla Piasta Park Kraków - poznajmy się
No właśnie ja też chętnie zobaczyłbym, jak idzie deweloperowi Wawel Serviwice budowa inwestycji Piasta Park Kraków
@aneta.be, kupiłaś tam mieszkanie
Jeśli tak, to jakie widziałaś zalety i wady tej inwestycji 
Re: Przyszli mieszkańcy Osiedla Piasta Park Kraków - poznajmy się
Master - tak kupiłam tam mieszkanie. Póki co relacje z developerem oceniam jako bardzo dobre
bynajmniej gorzej współpracuję się z bankami w których stara się o kredyt - WAWEL dużo pomógł przy załatwianiu kredytu (korzystałam z pomocy ich pośrednika kredytowego). Ogólnie developer w wielu kwestiach szedł na ugodę, więc na razie jestem zadowolona. A Ty ? Jesteś szczęśliwym nabywcą czy dopiero się zastanawiasz?
No a ja jestem jeszcze przed podpisaniem umowy deweloperskiej na kupno mieszkania w inwestycji Piasta Park, ale pewnie niedługo to nastąpi, bo już wszystko dogadane z deweloperem Wawel Service i jak na razie wszystko idzie całkiem nieźle, muszę przyznać
@aneta.be, liczysz na to, że kiedy uda Ci się wprowadzić w wersji optymistycznej i realne 
@Master, mnie się podoba ta okolica, jest co prawda trochę na obrzeżach Krakowa, jest jest niezły dostęp do zieleni, jest też chyba trochę wyżej, a w związku z tym myślę, że powietrze będzie też trochę lepsze. No i liczę na to, że za jakiś czas znacznie polepszą się warunki dojazdu do centrum Krakowa z tych okolic
Jeśli chodzi o to, jakie ma u mnie opinie deweloper Wawel Service, to jak jak na razie nie jest źle, ale co tu można napisać, skoro jest się jeszcze przed umową deweloperską
Pewnie więcej będzie wiadomo, jak się już trochę pomieszka w nowym mieszkaniu.
@Master, mnie się podoba ta okolica, jest co prawda trochę na obrzeżach Krakowa, jest jest niezły dostęp do zieleni, jest też chyba trochę wyżej, a w związku z tym myślę, że powietrze będzie też trochę lepsze. No i liczę na to, że za jakiś czas znacznie polepszą się warunki dojazdu do centrum Krakowa z tych okolic
Jeśli chodzi o to, jakie ma u mnie opinie deweloper Wawel Service, to jak jak na razie nie jest źle, ale co tu można napisać, skoro jest się jeszcze przed umową deweloperską
@ister - oczywiście liczę na jak najszybsze oddanie od developera
ale stawiam na okolice września
- chociaż doszły mnie słuchy, że akurat Wawel jest słowny jeśli chodzi o terminy i ponoć większość inwestycji oddaje przed czasem, ale jaki to ma wpływ na jakość to nie mam pojęcia. Okaże się za parę miesięcy 
Witam, my również zdecydowaliśmy się na zakup mieszkania w Piasta Park, z tego co my wiemy to ten blok jest I etapem budowy, a etapów ma być łącznie VII (choć bloków więcej niż 7) ogólnie ma to być osiedle nowych bloków.
Jak będę posiadać jakieś nowe zdjęcia z placu budowy to załączę.
Pozdrawiam przyszłych sąsiadów!
Jak będę posiadać jakieś nowe zdjęcia z placu budowy to załączę.
Pozdrawiam przyszłych sąsiadów!
No cały projekt jest niemały, przyszła sąsiadka wrzuciła na forum plan osiedla Piasta Park, więc nie ma tu specjalnej tajemnicy 
W każdym razie witam przyszłych sąsiadów
W każdym razie witam przyszłych sąsiadów
Witam Sąsiadów, wraz z Żoną kupiliśmy mieszkanie w Piasta Park.
A pochwalicie się na którym piętrze będziecie mieszkać?? Pozdrawiam Parterowiczów 
My na 9 
Jak chcesz mozesz znaleźć sasiadow na .
Jak chcesz mozesz znaleźć sasiadow na .
My na 3 piętrze:)
Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”