[Etap II] Zmiany w projekcie mieszkania / czy są możliwe do zrobienia - Piasta Park
-
Re: [Etap II] Zmiany w projekcie mieszkania / czy są możliwe do zrobienia - Piasta Park
2 miesiące. Podejrzewam że zapominają. Ja byłem natrętny i przypominałem się co 2 tyg.
Re: [Etap II] Zmiany w projekcie mieszkania / czy są możliwe do zrobienia - Piasta Park
Dziękuję Panie Tomaszu.
Ja już pół roku nie mam odpowiedzi w sprawie moich zmian.
Nieźle... Dzwoniłeś może zapytać o szczegóły i z czego wynika taka obsuwa?
cuprum7 pisze:Ja już pół roku nie mam odpowiedzi w sprawie moich zmian.
Ja również czekam ponad pół roku - projekt zmian złożony pod koniec września.
impreza pisze:Nieźle... Dzwoniłeś może zapytać o szczegóły i z czego wynika taka obsuwa?
Dzwoniłem kilka razy i pani mi powiedziała, że trzeba poczekać...
Mam mieszkanie na 9 piętrze to się im pewnie nie śpieszy. Budowa też nie idzie jakoś szybko. Dopiero 5 piętro robią w moim budynku.
-
Czy posiadacie jakieś doświadczenia z l etapu w temacie parapetów? Chciałbym mieć szerszy i drewniany. Jest możliwość założenia na własną rękę po odbiorze.
@Tomasz1978 - po odbiorze mieszkanie jest Twoje. Z wyjatkiem ścian nośnych i położenia okien możesz zmienić w nim wszystko co Ci się podoba.
-
A czy żeby ten proces przyspieszyć czy jest możliwość dogadać się z Kierownikiem budowy aby zamontować te parapety które ja kupię? Czy były takie sytuacje?
SzAniDaKa pisze:Witam przyszli sąsiedzi Piasta Park II
Jestem po podpisaniu umowy rezerwacyjnej mieszkania w kolejnej inwestycji, zastanawiam się czy zmieniacie coś w projekcie? Jeśli tak to podzielcie się pomysłamiWybrane mieszkanie to 3 pokojowe o metrażu 47, zastanawiam się tylko czy można drzwi dwuskrzydłowe balkonowe w salonie z aneksem zmienić docelowo na balkon jednoskrzydłowy i na miejsce drugiego drzwi balkonu dać mniejsze okno i żeby pod tym znajdował się kaloryfer. Co wy na to? Jeśli wiecie jaki byłby koszt takiej zmiany to proszę o informacje
Witam, czy udało się dokonać planowanej zmiany?
Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”