Przechowywanie rowerów w bloku / wieszaki / wózkownia - Piasta Park [etap I]
Przechowywanie rowerów w bloku / wieszaki / wózkownia - Piasta Park [etap I]
Przydałoby się miejsce na trzymanie rowerów, bo bez komórki lokatorskiej/piwnicy raczej tak średnio. 

Re: Przechowywanie rowerów w bloku / wieszaki / wózkownia - Piasta Park [etap I]
grzegoor pisze:Przydałoby się miejsce na trzymanie rowerów, bo bez komórki lokatorskiej/piwnicy raczej tak średnio.
Jesli będzie możliwość założenia na ścianie w garażu wieszaka to taki założę:) ma niejsce na blokadę i skladane ramiona po zdjęciu roweru:)

Re: Przechowywanie rowerów w bloku / wieszaki / wózkownia - Piasta Park [etap I]
RREvoque pisze:grzegoor pisze:Przydałoby się miejsce na trzymanie rowerów, bo bez komórki lokatorskiej/piwnicy raczej tak średnio.
Jesli będzie możliwość założenia na ścianie w garażu wieszaka to taki założę:) ma niejsce na blokadę i skladane ramiona po zdjęciu roweru:)
Nie ma takiej potrzeby, Jest pomieszczenie zwane wózkownią. Wejście od zewnątrz, obok śmietnika.
Jak jest powierzchnia tej wózkowni? Jest jedna na blok czy jedna na klatkę?
Super że jest takie pomieszczenie ale nie zapominajmy że w bloku jest ponad 200 mieszkań. Gdzie prawie każdy ma rower, bądź wózek dziecięcy. Może być ciężko.
Ale myślę że damy radę.
Przejrzałem plan. Faktycznie niema poziomu - 2. Komórki lokatorkie mieszczą się na poziome garaży. Tuż przy schodach i windzie.
Super że jest takie pomieszczenie ale nie zapominajmy że w bloku jest ponad 200 mieszkań. Gdzie prawie każdy ma rower, bądź wózek dziecięcy. Może być ciężko.
Ale myślę że damy radę.
Przejrzałem plan. Faktycznie niema poziomu - 2. Komórki lokatorkie mieszczą się na poziome garaży. Tuż przy schodach i windzie.
Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”