Macie może informację kiedy będą odbiory mieszkań?
Na sobotę planowane są jakieś dni otwarte na inwestycji.
[Etap III] Kiedy odbiór mieszkania od dewelopera Wawel Service - Piasta Park Kraków
Re: [Etap III] Kiedy odbiór mieszkania od dewelopera Wawel Service - Piasta Park Kraków
Za dwa miesiące informacja z biura Wawel Serwis, pozdrawiam
Re: [Etap III] Kiedy odbiór mieszkania od dewelopera Wawel Service - Piasta Park Kraków
C2 i C3 od 3.11 C1 od połowy listopada
Drodzy sąsiedzi,
zabieracie ze sobą kogoś do obejrzenia mieszkania przy odbiorze? Według wprowadzonych zasad utrudnione będzie pójście w 2 osoby.
Ja odbieram dopiero w połowie listopada. Dawajcie znać jak tam leci odbieranie
zabieracie ze sobą kogoś do obejrzenia mieszkania przy odbiorze? Według wprowadzonych zasad utrudnione będzie pójście w 2 osoby.

anita2020 pisze:Drodzy sąsiedzi,
Odbierałem mieszkania w Piasta Park 2 w trakcie pandemi
Obostrzenia były jeszcze większe, ale to tylko teoria
W rzeczywistości dostaliśmy klucze i poszliśmy oglądać mieszkania wraz z ekipą do odbiorów.
Po 40 minutach przyszedł kierownik budowy który zapoznał się z przedstawionymi wadami i poszliśmy do biura spisywać protokół.
Nie ma co się bać nikt nas siłą nie wygoni a musimy mieć czas na zbadanie i ekspertyza wad.
Moim zdaniem warto zabrać kogoś na odbiór mieszkania od dewelopera, o ile samemu nie jest się budowlańcem. Niech to będzie ktoś, kto zajmie się później wykończeniem, albo zajmująca się odbiorami firma, bo lista rzeczy do sprawdzenia podczas odbioru mieszkania jest dosyć długa i nie wiem czy możliwe jest ogarnięcie tego, zwłaszcza bez odpowiedniego sprzętu.
I jak Państwu odbiory przebiegają/przebiegły? Jakieś poważniejsze usterki się zdarzyło znaleźć?
Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”