Atrakcyjne i ciekawe miejsca w pobliżu inwestycji Osiedle Piasta Park Kraków

Forum przeznaczone dla przyszłych mieszkańców inwestycji Osiedle Piasta Park w Krakowie, którego budowniczym jest deweloper Wawel Service. Wybór mieszkania, ceny, budowa bloku i sprawy mieszkańców.
RREvoque

Atrakcyjne i ciekawe miejsca w pobliżu inwestycji Osiedle Piasta Park Kraków

Postautor: RREvoque » 19 paź 2016, 12:49

marika pisze: Mnie cieszy to, że jest tam park blisko :)

Park jest fajny, kolejny fajny park na os. Złotego Wieku rowniez,z fortem, tam biegam, ponizej tego parku planty Mistrzejowickie. Idąc w strone Zesławic około 10minut są dwa zalewy tam w wakacje ze znajomymi robimy grilla bo przy wodzie wolno:))
Nawet jak osiedle urośnie to będzie gdzie iść na spacer:)

marika

Re: Atrakcyjne i ciekawe miejsca w pobliżu inwestycji Osiedle Piasta Park Kraków

Postautor: marika » 19 paź 2016, 13:06

O proszę, o tych zalewach niedaleko Piasta Parku, to nie wiedziałam zupełnie :) Masz może jakieś zdjęcie tego? Którędy dokładnie się tam idzie?

RREvoque

Re: Atrakcyjne i ciekawe miejsca w pobliżu inwestycji Osiedle Piasta Park Kraków

Postautor: RREvoque » 19 paź 2016, 14:18

Moim krokiem 10 minut:) oba zbiorniki mozna obejsc do okola albo każdy z osobna, trawa jest strzyżona i są kosze na śmieci. Wiosna lato oczywiscie.jest najladniej. Zdjęcie mam z marca:) jak na Mazurach.

Obrazek
Obrazek

Meg

Postautor: Meg » 20 paź 2016, 10:14

@RREvoque - znam, znam, rzeczywiście tam jest ładnie i tak trochę "dziko" :) co sądzicie o pomyśle, żeby to jakoś zagospodarować :?: czy lepiej zostawić jak jest - trochę takiego nieruszonego za bardzo kawałka natury :) Przeszły mi przez myśl jakieś projekty obywatelskie, ale patrząc jak to w Krakowie działa, to nie wiem czy nie lepiej zostawić jak jest ;) jak się na to zapatrujecie :?:

RREvoque

Postautor: RREvoque » 03 sty 2017, 15:34

Niedzielny spacer nad zalewy w Zesławicach i widoki na budowę od strony zalewów i ul. Morcinka.

Obrazek
Widok od strony Ul. Morcinka

Obrazek

Obrazek

marika

Postautor: marika » 09 sty 2017, 10:12

Dzięki za zdjęcia, bardzo ładnie to wygląda :) Muszę przyznać, że nigdy jeszcze nie miałam okazji się tam wybrać, ale widzą takie zdjęcia, nabieram na to coraz większej ochoty :) Choć zaczekam aż smog trochę opadnie i zrobi się kilka stopni cieplej.

Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”