Wypłaty kolejnych transz kredytu za mieszknaie w inwestycji Piasta Park
Re: Wypłaty kolejnych transz kredytu za mieszknaie w inwestycji Piasta Park
Park 2 B1 .Kiedy następna transza -stan sur.zamkniety.
Dostanie Pan zapewne list i wtedy.
A ja ponowie pytanie o faktury. Czy dostajecie listownie faktury po kadym etapie? Pytalam sie w WS to powiedzieli mi ze z racji ze kasa idzie na rachunek powierniczy to nie wysylaja faktur dopoki nie dostana pieniedzy.ok to rozumiem ale za III etap wplacilam juz 2 transze a nie dostałam zadnej faktury
-
Ja jestem z programu zamiany stare na nowe, zapłaciłam tylko 10% wartości mieszkania. Otrzymałam po roku fakturę dokładnie w tym roku w maju. Może potrzeba trochę cierpliwości, a jak cię to martwi to zadzwoń i upewnij się 

Dzwonilam juz i przez telefon Pani powiedziala ze to dziwne i moze byl jakis problem z faktura, ze sprawdzi i napisze maila. Za chwilke dostalam mail ze pieniadze sa dalej na koncie powoerniczym dlatego nie dostalam faktury.
Mi ostatnia przyszła pierwsza faktura za mieszkanie w PPIII łącznie za dwie raty,, po prawie pół roku od wpłaty.
Szanowni Państwo,
Większość z nas dostała już zapewne powiadomienia o ukończeniu etapu instalacji w PPII.
O ile wcześniejsze etapy można było potwierdzić samemu wizualnie to dla tego etapu takiej możliwości (jeszcze) nie ma - wobec tego moje pytanie - czy ktoś z Państwa dysponuje jakimikolwiek zdjęciami z wnętrza budynku? Wiem, że niektóre banki wysyłają swoich przedstawicieli na budowy celem wykonania dokumentacji zdjęciowej jako potwierdzenia realizacji etapu, a następnie wypłaty transzy kredytu dla dewelopera. Czy ktoś z Państwa takowe informacje/zdjęcia posiada?
Większość z nas dostała już zapewne powiadomienia o ukończeniu etapu instalacji w PPII.
O ile wcześniejsze etapy można było potwierdzić samemu wizualnie to dla tego etapu takiej możliwości (jeszcze) nie ma - wobec tego moje pytanie - czy ktoś z Państwa dysponuje jakimikolwiek zdjęciami z wnętrza budynku? Wiem, że niektóre banki wysyłają swoich przedstawicieli na budowy celem wykonania dokumentacji zdjęciowej jako potwierdzenia realizacji etapu, a następnie wypłaty transzy kredytu dla dewelopera. Czy ktoś z Państwa takowe informacje/zdjęcia posiada?
-
Czy ktos dostal zawiadomienie o ukonczeniu ostatniego etapu?
@Lukasz2020
Ostatnia transza jest po odbiorze mieszkania. Zawiadomieniem jest mail o ustaleniu terminu odbioru.
Ostatnia transza jest po odbiorze mieszkania. Zawiadomieniem jest mail o ustaleniu terminu odbioru.
Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”