Przyszli mieszkańcy Osiedla Piasta Park Kraków - poznajmy się
Re: Przyszli mieszkańcy Osiedla Piasta Park Kraków - poznajmy się
7 piętro pozdrawia 

@rosek - a gdzie dokładnie na .?? Jakaś grupa powstała?
Na moim poprzednim osiedli była grupa na . i nie dało się tam zupełnie dogadać, ciężko jest tam prowadzić dyskusję na konkretny temat, która byłaby rozciągnięta w czasie. Forum daje tu jednak o wiele większe możliwości, dlatego myślę, że jednak lepiej tu zostać, tym bardziej, że są tu już mieszkańcy Piasta Parku i kilka tematów jakoś tam uporządkowanych 

Zgadzam się:) dobrze się poznać za wczasu i napewno będzie sporo tematów do poruszenia po tym jak Wawel Service ukonczy budowę a i moze jeszcze w czasie jej trwania. Jesli ktoś ma jakieś pytania albo sprawy trzeba o tym pisać;)
Bardziej chodziło mi o nazwiska/imiona z ksiąg wieczystych wyszukać na .'u 

Witam wszystkich przyszłych mieszkańców.
Mieszkam od ponad 30 lat na tym osiedlu więc gdyby ktoś miał jakieś pytania to chętnie podziele się swoją wiedzą
Pozdrawiam
Mieszkam od ponad 30 lat na tym osiedlu więc gdyby ktoś miał jakieś pytania to chętnie podziele się swoją wiedzą
Pozdrawiam
Piastus jak wygląda sutuacja w parku wieczorami i w nocy? Głośno jest? Dużo kiboli tam rozrabia po nocach? 

W nocy tam nie bywam ale czasy kiedy na piastów było bardzo niebezpieczie dawno mineły, szumowiny albo siedzą albo wyjechali za granicę, pozostali mają już rodziny to co się czasem przytrafi to gówniarzeria. O hałas w nocy też bym się nie martwił bo takie zjawiska jeśli będą mieć miejsce można wytępić 

Ja mieszkałem, 27 lat obok Piastów teraz przejściowo na Bohaterów Września, chodzilem do podstawowki na Piastó. Szczerze to troszkę gownarzerii tylko ale nieszkodliwi. Co 2-3 dni chodzę zeby zobaczyć jak idzie budowa i jest spokojnie, najfajniej jest w weekend bo ludzie chodzą z dziecmi, psami biegają jest fajnie:)
Ej no, ktoś tu chyba jakiś trolling robi, przecież jest tu już forum inwestycji Piasta Park założone, to po co dodatkowo mieszać, skoro sporo osób już się zarejestrowało i dyskusja się rozwija
Chyba, ze @niezdecydowany to ktoś podstawiony przez dewelopera...
Mam nadzieję, że admin zrobi z tym porządek, bo za chwilę okaże się, że powstanie 5 forów i nigdzie nie będzie można się dogadać :/

Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”