Dostawca energii Tauron - opinie o firmie

Forum mieszkańców inwestycji Reduta od Dom-Bud Kraków. Zapraszamy do dyskusji o nowych budynkach, wyrażania tego, jakie są o nich opinie i załatwiania spraw sąsiedzkich.
grzegorz

Dostawca energii Tauron - opinie o firmie

Postautor: grzegorz » 10 paź 2016, 21:29

Witam wszystkich,mam pytanko czy macie jakies swoje opinie na temat dostawcy TAURON,z gory dzieki za podpowiedzi :D

bedek089

Re: Dostawca energii Tauron - opinie o firmie

Postautor: bedek089 » 24 paź 2016, 22:47

co do tauronu to szczerze ci powiem co jak co ale mimo podwyzek za energie co jakis czas to jest to stabilny polski dostawca wydaje sie lepszy od enea i innych

juras_raz

Postautor: juras_raz » 25 paź 2016, 15:23

Licznik i tak zakładasz w Tauron, mają teraz ofertę "gwarancja ceny" na 2 lub 3 lata, ceny Ci nie podniosą, ale jak prąd potanieje to cenę Ci zmniejszają. To chyba uczciwie podchodzą a poza tym wszystko elektronicznie :)

grzegorz

Postautor: grzegorz » 26 paź 2016, 12:55

U mnie umowa podpisana i licznik założony bez mojej obecnosci ;)

danutak

Postautor: danutak » 26 paź 2016, 15:57

Ja wybrałam taryfę i G11, zobaczymy co potem, bo póki co to przez 12 miesięcy nie można tego zmienić (chociaż miła Pani podpowiedziała, że można umowę na energię przepisać na inną osobę zamieszkałą w mieszkaniu i wtedy można też zmienić taryfę).
Dzwoniłam do dom-budu i licznik nie był potrzebny na garaż i komórkę, a u Was jak z tym było?

Wróć do „Inwestycja Reduta Kraków od Dom-Bud - forum mieszkańców osiedla”