Acitv Kraków buduje Apartamenty Konopnicka City Park - forum i zjęcia
-
Acitv Kraków buduje Apartamenty Konopnicka City Park - forum i zjęcia
Jaki jest status inwestycji na obecna chwile ? budowa Ruszyla?
Re: Acitv Kraków buduje Apartamenty Konopnicka City Park - forum i zjęcia
Jakiś czas temu byłem w okolicy, w której ma powstać inwestycja Konopnicka City Park od dewelopera Activ i nie widziałem, żeby coś się tam działo, ale to już było dobrą chwilę temu, więc w tej chwili nie wiem jak to wygląda. No ale jednak to firma ze sporym doświadczeniem, więc pewnie dotrzyma terminów, które zapisuje w planach i umowach
A zastanawiasz się czy nie kupić tam mieszkania 

A mnie udało się wyskoczyć ostatnio w okolicę, w której powstaje inwestycja Konopnicka City Park, którą stawia, a przynajmniej ma stawiać deweloper Activ, bo jak na razie, co widać poniżej, nic specjalnego się tam jeszcze nie dzieje 

Działka, na której ma się rozpocząć budowa stoi jeszcze pusta i niewiele się tam dzieje, poza tym, że pojawiła się spora reklama nad płotem
No ale pewnie w niedalekiej przyszłości się to zmieni, przynajmniej mam taką nadzieję 

No i jest też na płocie nowy baner, zdaje się, że firmy, która odpowiedzialna będzie za wznoszenie przynajmniej kondygnacji podziemnej, która z racji bliskości rzeki Wilgi będzie narażona na działanie wód podziemnych, które na pewno się tam znajdują. Ciekawe w jakiej technologii będą to robili, czy będzie tzw. technologia białej wanny, czyli zastosowanie specjalnego . betonu, czy jeszcze inaczej będą to robili
Ktoś wiec coś więcej 

Działka, na której ma się rozpocząć budowa stoi jeszcze pusta i niewiele się tam dzieje, poza tym, że pojawiła się spora reklama nad płotem

No i jest też na płocie nowy baner, zdaje się, że firmy, która odpowiedzialna będzie za wznoszenie przynajmniej kondygnacji podziemnej, która z racji bliskości rzeki Wilgi będzie narażona na działanie wód podziemnych, które na pewno się tam znajdują. Ciekawe w jakiej technologii będą to robili, czy będzie tzw. technologia białej wanny, czyli zastosowanie specjalnego . betonu, czy jeszcze inaczej będą to robili

Ciekawi mnie czy maja w ogóle biznes plan oraz strategię sprzedaży. Od tego powinni bowiem zacząć. Nie do końca jestem przekonany czy inwestycja w tym miejscu ma sens. Coś mi się wydaje, że zamiast zgłosić się do takiej firmy jak np. METIS GROUP, która jest ekspertem świadczącym usługi doradcze, to poszli na skróty. Nie zdziwię się jak ogłoszą upadłość. Dobry biznes plan, to podstawa!
Czy ty kolego wiesz, że tego typu pomówienia dotyczące upadłości kończą się na sali sądowej? Nieudaczniku - naganiaczu na jakąś spółeczkę "metys coś tam coś tam" której jesteś pewnie szefem i jedynym pracownikiem? Druga opcja - to matołek, który nie kupił w promocji i teraz obserwuje czerwone światełka odjeżdżającego pociągu. Żałosne.....
Nie jestem powiązany z activem, ale wkurzają mnie takie głupie teksty.
Nie jestem powiązany z activem, ale wkurzają mnie takie głupie teksty.
-
Basta,
a w ktorym niby miejscu dokonuje on pomowienia ?
'Nie zdziwię się jak ogłoszą upadłość. Dobry biznes plan, to podstawa!'
?
a w ktorym niby miejscu dokonuje on pomowienia ?
'Nie zdziwię się jak ogłoszą upadłość. Dobry biznes plan, to podstawa!'
?
-
' Druga opcja - to matołek, który nie kupił w promocji i teraz obserwuje czerwone światełka odjeżdżającego pociągu. '
aha
pociagu parowego, ktorego prototyp jeszcze nie wyjechal z garazu.
w woli scislosci: jaki jest stan budowy na dzien dzisiejszy dla inwestycji Activ Inwestment przy ul. Konopnickiej ? Z tego co pamietam inwestycja miala ruszyc w marcu. Z tego co pamietam w grudniu 2015 nie mieli jeszcze pozwolenia na budowe. Jak sprawy wygladaja dzisiaj ? Czy moglby ktos rzucic troche swiatla w tym temacie ?
aha
pociagu parowego, ktorego prototyp jeszcze nie wyjechal z garazu.
w woli scislosci: jaki jest stan budowy na dzien dzisiejszy dla inwestycji Activ Inwestment przy ul. Konopnickiej ? Z tego co pamietam inwestycja miala ruszyc w marcu. Z tego co pamietam w grudniu 2015 nie mieli jeszcze pozwolenia na budowe. Jak sprawy wygladaja dzisiaj ? Czy moglby ktos rzucic troche swiatla w tym temacie ?
Jak na razie, to z budową chyba deweloper Activ niespecjalnie się spieszy się z budową Apartamentów Konopnicka, to są zdjęcia sprzed tygodnia, może coś się zmieniło, ale wątpię, żeby jakoś dużo. Mam wrażenie, że szybciej zabrali się za robotę przy projekcie Apartamenty Mogilska Kraków, bo tam już pojawił się ciężki sprzęt
Faktycznie wygląda to trochę tak, jakby jeszcze czekali na jakieś pozwolenia. Ktoś ma w tej sprawie więcej informacji 

A jeśli chodzi o teksty powyżej, to szkoda czasu, żeby się do nich odnosić

A jeśli chodzi o teksty powyżej, to szkoda czasu, żeby się do nich odnosić

Po pierwsze: wzruszają mnie wielonikowcy których masa na różnych forach. Cóż za szybka reakcja....Taki koloryt.
Po drugie: pisanie o upadłości jest co najmniej insynuacją, nie poparta niczym konkretnym.
Po trzecie nie "w woli" tylko "gwoli" - polecam inwestycję w słownik PWN.
Po trzecie: start inwestycji w II kwartale - marzec to kwartał I, kwiecień - czerwiec to kwartał II, (I kl. szkoły podstawowej)
Po czwarte: jeżeli prawomocne pozwolenie na budowę to parowóz w fazie prototypu - przy 90% rezerwacji - to rozumiem ból spóźnialskich
Po piąte: jeżeli nie jesteście zainteresowani kupnem lokalu w tej inwestycji, to po cholerę się tak podniecacie (podniecasz)? Czy ja się interesuję waszymi żonami?
Po szóste: Kochajmy się! To tylko pieniądze.....
Po drugie: pisanie o upadłości jest co najmniej insynuacją, nie poparta niczym konkretnym.
Po trzecie nie "w woli" tylko "gwoli" - polecam inwestycję w słownik PWN.
Po trzecie: start inwestycji w II kwartale - marzec to kwartał I, kwiecień - czerwiec to kwartał II, (I kl. szkoły podstawowej)
Po czwarte: jeżeli prawomocne pozwolenie na budowę to parowóz w fazie prototypu - przy 90% rezerwacji - to rozumiem ból spóźnialskich
Po piąte: jeżeli nie jesteście zainteresowani kupnem lokalu w tej inwestycji, to po cholerę się tak podniecacie (podniecasz)? Czy ja się interesuję waszymi żonami?
Po szóste: Kochajmy się! To tylko pieniądze.....
czy może coś słychać o inwestycji? kiedy zaczynają budowe? 

Wróć do „Konopnicka City Park forum - apartamenty od Activ Kraków”