Odbiory nowych mieszkań w inwestycji Srebrnych Orłów w Krakowie
Re: Odbiory nowych mieszkań w inwestycji Srebrnych Orłów w Krakowie
Winda z tego co pamiętam ma być uruchomiona jak będzie pozwolenie na zamieszkanie...
Adrian pisze:Winda z tego co pamiętam ma być uruchomiona jak będzie pozwolenie na zamieszkanie...
Też tak mnie informowano:) ale pewnie na dniach bo pozwolenie juz jest tylko musi oficjalnie wpłynąć:)
Czy po Świetąch pojawiły się jakieś nowe informacje odnośnie terminu uruchomienia windy/pozwolenia? 

-
Od momentu jak będzie pozwolenie na zasiedlenie potrzeba dwóch tygodni aby wyrok się uprawomocnił.
Pozwolenie juz jest. Ale najprawdopodobniej winda jak i garaż będą czynne od mementu przejęcia budynku przez firme zarządzającą budynkiem. Żeby tak sie stało musi się zawiązać wspólnota, a tak będzie jak pierwsza osoba podpisze papiery u notariusza czy jakoś tak.
Witam moich wszystkich, przyszłych sąsiadów
Powiedzcie mi jak wyglądają Wasze łazienki? Chodzi mi o rury
są pochowane w scianach?

Powiedzcie mi jak wyglądają Wasze łazienki? Chodzi mi o rury

Veronika pisze:Witam moich wszystkich, przyszłych sąsiadów![]()
Powiedzcie mi jak wyglądają Wasze łazienki? Chodzi mi o rurysą pochowane w scianach?
U mnie podobnie (jedynie grzejnik schowany bo na drugiej ścianie ). Pytałam o te rury bo faktycznie troche słabo to wygląda. Położenie plyty na scianie niestety troche ją zmniejszy... trzeba w ścianę wkłuć:P
U mnie to samo... podobno nie pozwolili im się wkuć w ścianę nośną...
Adrian pisze:U mnie to samo... podobno nie pozwolili im się wkuć w ścianę nośną...
Ogarnąłeś to już "jakoś" ?

Jeszcze nie... Jutro przychodzi hydraulik i pogadam z nim ale ja tez to chce schować...
Wróć do „Srebrnych Orłów Kraków - forum mieszkańców osiedla od Acatom”