Hałas wentylacji / chłodni na sklepie Lidl i jego uciążliwość - Prądnik Nowy Kraków
-
Hałas wentylacji / chłodni na sklepie Lidl i jego uciążliwość - Prądnik Nowy Kraków
Być może to moja nadwrażliwość, ale czy nie macie Państwo wrażenia, że wentylatory/chłodnie (nie znam się) Lidla pracują bardzo głośno? Podczas spaceru albo chociaż otwarcia okna słyszalne jest ciągłe buczenie nawet przy dużym natężeniu ruchu samochodowego (przede wszystkim okna na południe budynku 5c). Czy tylko mnie to przeszkadza? Przechodząc obok innych supermarketów ( w tym inne Lidle) takiego hałasu nie ma.... 

Re: Hałas wentylacji / chłodni na sklepie Lidl i jego uciążliwość - Prądnik Nowy Kraków
Nie słyszę wentylatorów z lidla ale za to doskonale słyszę wentylacje w łazience. Co najmniej jak bym sobie odpalił na stałe odkurzacz.
Re: Hałas wentylacji / chłodni na sklepie Lidl i jego uciążliwość - Prądnik Nowy Kraków
mor3nko pisze:Nie słyszę wentylatorów z lidla ale za to doskonale słyszę wentylacje w łazience. Co najmniej jak bym sobie odpalił na stałe odkurzacz.
Dokładnie, mój znajomy, co zajmuję się wentylacją zakupił mi takie "wyciszace" co wkłada się do przewodu, inaczej szumi jak odkurzać. Ktoś wie co jest tego przyczyną?
Wróć do „Prądnik Nowy Kraków - forum mieszkańców osiedla”