Poszukuje doradcy / specjalisty / agenta nieruchomości
Poszukuje doradcy / specjalisty / agenta nieruchomości
Witam zbieram sie do kupienia mieszkania i takie moje pytanie czy jest jakiś agent(niezalezny) ,który posiada np wszystkich deweloperów i zbiór ich inwestycji itd i dałbym mu np wytyczne i on by na podstawie moich preferencji pokazał co i jaki developer możne mi zaoferować ? Istnieje taka instytucja ? czy trzeba samemu każdego przeglądać po koleji i szukać ? Pozdrawiam serdecznie 

Re: Poszukuje doradcy / specjalisty / agenta nieruchomości
fedor1921 pisze:Witam zbieram sie do kupienia mieszkania i takie moje pytanie czy jest jakiś agent(niezalezny) ,który posiada np wszystkich deweloperów i zbiór ich inwestycji itd i dałbym mu np wytyczne i on by na podstawie moich preferencji pokazał co i jaki developer możne mi zaoferować ? Istnieje taka instytucja ? czy trzeba samemu każdego przeglądać po koleji i szukać ? Pozdrawiam serdecznie
Agent nie będzie chciał sprzedać dobrego mieszkania dla Ciebie, tylko takiego, na którym dobrze zarobi, czyli dobrego dla siebie

Re: Poszukuje doradcy / specjalisty / agenta nieruchomości
Własnie chodzi mi o takiego co będzie niezależny , jak np są 'firmy' co współpracują z 20 bankami i podczas kredytu wybierasz się do nich i wybiera się najlepsza oferte i zawsze są lepsze niż w banku, wiadomo ze maja prowizje jakaś ale i tak mamy porównanie z wszystkich banków itd 

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”