Otóż jestem zwykłym robolem spod Krakowa, w jakimś przewidywalnym czasie chcę być nadal robolem, ale z Krakowa (tak, wiem, zaraz ktoś napisze, że narodowa górka to taki Kraków jak z koziej ...). W każdym razie odpowiada mi mieszkanie w takiej dużej sypialni i generalnie im więcej ruchu wokół tym dla mnie lepiej, a przy tym w znośnej jak na chore czasy cenie.
Na chwilę obecną buduje tam lub wybudował bloki Sento (Sentotu), Megapolis (Ozon) i Buma (Przestrzenie Banacha). Co jest obecnie wybudowane i w jakim układzie to wiem, ale interesują mnie dalsze etapy, załączam mapkę jaką znalazłem

natomiast nie wiem jacy nowi deweloperzy lub obecni w następnych etapach będą tam budowali. Kto i czy faktycznie będzie budwał tam gdzie są oznaczone budynki "C" oraz tam gdzie niby ma powstać kolejne 2000 mieszkań?
Wiem, że na ten teren jest przygotowane zagospodarowanie przestrzenne, ale te ryciny nic mi nie mówią.
Zwracam się do Was z prośbą o informację, jacy deweloperzy (i jeśli wiadomo kiedy zaczną) będą budowali bloki w tym rejonie oraz wg Was, które miejsce będzie najbardziej ruchliwe (ruch pieszy) na całym tym osiedlu? Możecie bazgrać po tej mapce załączonej wyżej, będzie łatwiej się porozumieć.
Z góry dzięki, za każdą informację.