Chcąc nieco precyzyjniej zbadać ofertę rynku wtórnego, na którym być może kupię mieszkanie proszę was o wypisanie osiedli premium, i mam tu na myśli większe osiedla (nie jakieś plomby na Kazimierzu czy Podgórzu, owszem one też że wzg. na lokalizację są premium ale nie o to mi chodzi).
Premium to w tym przypadku przestronność osiedla, duże balkony, być może osiedlowy basen, fajny widok z większości osiedlowych okien, miejsca parkingowe, osiedlowa infrastruktura, place zabaw, dostep do komunikacji miejskiej, ładny design bloków, ładne klatki schodowe, zieleń na osiedlu.
Absolutnie nie musi być centrum, żeby wpisalo się w tę konkretną definicje premium jaka chodzi mi teraz po głowie. Jednocześnie centrum przy braku większości powyższych cech to absolutnie nie to premium jakie mam na myśli.
Jeszcze jedna prośba/podpowiedź. Jeżeli wg. was osiedle które chcecie tu podać, nie jest waszym zdaniem w krakowskim top3, to nie kwalifikuje się to jako premium.
Myślę, że taki opis pozwoli nam wypisać wspólnymi siłami 6-10 osiedli łącznie.
Tak więc czas start.
Proszę w miarę możliwości nie duplikować (również P64, które z pewnych względów zaraz się tu pojawi).
Uprzejmie proszę o kulturę, zróbcie haaaaałas!