Wycinka drzew w Krakowie w sąsiedztwie Lasu Borkowskiego w Krakowie

Forum dla osób, które zastanawiają się jaka lokalizacja mieszkania w Krakowie jest najlepsza? W której dzielnicy Krakowa dobrze się mieszka? Ciekawe mijsca w Krakowie i Małopolsce.
vikar

Wycinka drzew w Krakowie w sąsiedztwie Lasu Borkowskiego w Krakowie

Postautor: vikar » 23 mar 2017, 9:58

Słyszeliście o wycince drzew w Lesie Borkowskim ? Jestem mieszkańcem okolic i szczerze mówiąc po przeczytaniu tego artykułu gazetakrakowska.pl/wiadomosci/krakow/a/zielen-w-borku-faleckim-znika-zamiast-drzew-bloki,11884758
Jestem zniesmaczony i przerażony tym z jaką łatwością niszczą otaczającą nas przyrodę... To jakiś absurd. Co kolejne osiedla i inwestycje ważniejsze od nielicznych terenów zielonych ?

Marian Nowak

Re: Wycinka drzew w Krakowie w sąsiedztwie Lasu Borkowskiego w Krakowie

Postautor: Marian Nowak » 10 kwie 2017, 13:15

PISiory dały zielone światło do wycinek to tną na potęgę póki wolno

oleo

Postautor: oleo » 10 kwie 2017, 14:49

Marian Nowak pisze:PISiory dały zielone światło do wycinek to tną na potęgę póki wolno

W takim razie zachęcam do zakupu własnej działki w Krakowie i zasadzenia na niej drzew, taki dobry przykład na pewno się przyda :)

Marian Nowak

Postautor: Marian Nowak » 11 kwie 2017, 10:42

Ja wcale nie uważam że to zły pomysł - wolnoć Tomku w swoim domku na swojej działce ludzie powinni mieć prawo do wycinki swoich drzew

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”