wojdyla1980 pisze:free66 pisze:wojdyla1980 pisze:
promujesz własną agencję nieruchomości, pisząc wprost że masz mieszkania z konkretnej inwestycji w cenach niższych niż w oficjalnej ofercie, i żeby się z tobą kontaktować. Ten temat już wyjaśniliśmy, ja już sam wyjaśnię jeszcze jeden, jak się na to zapatruje oficjalne biuro sprzedaży tej inwestycji
Ponownie odbiega Pan od tematu wątku. Gdybym anonimowo reklamował anonimowe biuro nieruchomości, to chyba zasłużyłbym na tytuł mistrza marketingu![]()
Nie wiedziałem, że dbanie o portfele klientów i oferowanie lepszych cen to teraz grzech ciężki. Jak już wspominałem, od wielu lat zarządzam projektami deweloperskimi i nie mam problemu z dzieleniem się swoją wiedzą oraz relacjami z deweloperami. Rozumiem, że masz ambitny plan zrewolucjonizowania rynku i postawienia deweloperów na baczność
twój marketing kojarzy mi się z telezakupami mango, dlatego napisałem że jest idiotyczny, bez różnicy czy opowiadałbyś o pasach odchudzających czy o mieszkaniach.
A jak chcesz w temacie wątku, to rola agenta nieruchomości jest całkowicie zbędna w procesie nabywania nowych nieruchomości jeśli deweloper dysponuję własnym biurem sprzedaży, tylko podnosi koszt zakupu mieszkania, trzeba wynagrodzić kolejną osobę. Ale to nawet dobrze że się tak wyświetliłeś, niech ludzie zobaczą jak deweloperzy kombinują i jaka patologia panuje na tym rynku, że opłaca im się wysyłać takich "marketingowców" na forum dedykowane tej inwestycji.
A rynek sam się zrewolucjonizuje, i cała masa takich przybłęd które jakoś funkcjonowały w hossie, teraz wypadną z rynku, i pójdziesz sprzedawać dywany
Twoje anonimowe pisanie jest nieakceptowalne i jasno pokazuje, jak niski poziom intelektualny prezentujesz. Jednak nie mam zamiaru zniżać się do tego poziomu i wolę dzielić się wiedzą z osobami, które są zainteresowane.