Sprzedzaz lezy i kwiczy...

biznes.wprost.pl/finanse-i-inwestycje/10451066/kredyty-hipoteczne-banki-udzielily-ich-wiecej-niz-w-2020-roku.html
Krakus44 pisze:Kolejny dowod na to jaka nam media robia wode z mozgu bo nie czytaja naszych forumowych "ekspertow".
Sprzedzaz lezy i kwiczy...![]()
biznes.wprost.pl/finanse-i-inwestycje/10451066/kredyty-hipoteczne-banki-udzielily-ich-wiecej-niz-w-2020-roku.html
anubis pisze:Jak masz zaskarżoną decyzję to z pewnością nikt się nie zadłuża. Bank nie da na taką inwestycję kredytu - wszystkie zakupy, o ile są, są gotówkowe.
JanuszBiznesu pisze:https://www.youtube.com/watch?v=jExpLHlzZEU
polecam fachową analizę Pana Bartosza
takanator pisze:anubis pisze:Jak masz zaskarżoną decyzję to z pewnością nikt się nie zadłuża. Bank nie da na taką inwestycję kredytu - wszystkie zakupy, o ile są, są gotówkowe.
Zastanawiam się teraz czy wszystkie rzeczy które tutaj piszesz, to niesprawdzone informacje, a piszesz je niemalże z pewnością?
Nie wiem o której dokładnie zaskarżonej inwestycji atalu mówisz, ale o tej na Zabłociu, to w każdym z tych zdań napisałeś nieprawdę.
Ponieważ wiem że, jest sporo zakupów kredytowanych, nie wiem ile, aż tak się tym nie interesowałem. Wiem że z 6 topowych banków, tylko Pekao S.A początkowo odmawiał, teraz po analizie coś się zmieniło i wszystkie banki przyznają kredyt.
Jeżeli każdy post na tym wątku, są to takie bzdury wyssane z palca, każdy pisze głupoty i uważa je za fakty objawione, to jaki jest sens tego wątku?
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości