W jakiej inwestycji kupić mieszkanie w Krakowie bliżej Centrum / Grzegórzki / Kazimierz - opinie na forum

Forum dla osób, które zastanawiają się jaka lokalizacja mieszkania w Krakowie jest najlepsza? W której dzielnicy Krakowa dobrze się mieszka? Ciekawe mijsca w Krakowie i Małopolsce.
Lolo

W jakiej inwestycji kupić mieszkanie w Krakowie bliżej Centrum / Grzegórzki / Kazimierz - opinie na forum

Postautor: Lolo » 30 gru 2020, 18:47

Witam, przymierzam się do zakupu mieszkania w Krakowie, myślę szukać coś bardziej bliżej centrum, Grzegórzki, Kazimierz. Choć pracy szukać musiałbym raczej na obrzeżach miasta (inż. mechanik). Co moglibyście mi polecić, w jakie inwestycje należałoby zajrzeć? Przyglądam się właśnie inwestycjom firmy Inter Bud- Fabryczna City, Grzegórzki Park, Wiślane tarasy. Na chwilę obecną ceny są mocno przesadzone, mam nadzieję że w najbliższych dwóch latach nastąpi jakaś korekta, na to przynajmniej liczę. W Krakowie nigdy nie mieszkałem, więc nie wiem też za bardzo, gdzie takiego mieszkania dla siebie, bądź pod późniejszy wynajem należałoby szukać. Proszę o porady.

megi

Re: W jakiej inwestycji kupić mieszkanie w Krakowie bliżej Centrum / Grzegórzki / Kazimierz - opinie na forum

Postautor: megi » 30 gru 2020, 21:57

Lolo pisze:Witam, przymierzam się do zakupu mieszkania w Krakowie, myślę szukać coś bardziej bliżej centrum, Grzegórzki, Kazimierz.

To w tych lokalizacjach w Krakowie może być ciężko o zakup mieszkania w dobrej cenie.

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”