Gdzie kupić mieszkanie na Ruczaju w Krakowie / którą inwestycję wybrać - opinie na forum
Gdzie kupić mieszkanie na Ruczaju w Krakowie / którą inwestycję wybrać - opinie na forum
Czy płacenie 9200 za m2 na os europejskim Helsinki (41m2) to już grzech ciężki
? Szukam mieszkania dla Siebie, kiedyś może na wynajem. Większość mieszkań wyprzedanych. Zakładam ze większość z nich to inwestycyjne dla ludzi z tamtych korpo, w tym mnie. Macie może jakieś alternatywy ciekawe z dobrym dojazdem ?

Re: Gdzie kupić mieszkanie na Ruczaju w Krakowie / którą inwestycję wybrać - opinie na forum
Bialy pisze:Czy płacenie 9200 za m2 na os europejskim Helsinki (41m2) to już grzech ciężki? Szukam mieszkania dla Siebie, kiedyś może na wynajem. Większość mieszkań wyprzedanych. Zakładam ze większość z nich to inwestycyjne dla ludzi z tamtych korpo, w tym mnie. Macie może jakieś alternatywy ciekawe z dobrym dojazdem ?
Szukaj z rynku wtórnego na Osiedlu Europejskim spokojnie, wynegocjujesz lepsze ceny

- aczkolwiek
Re: Gdzie kupić mieszkanie na Ruczaju w Krakowie / którą inwestycję wybrać - opinie na forum
Ciężki może nie, ale promocją bym też tego nie nazwał. Chyba już wolałbym bardziej kameralne i tańsze Federowicza 61 od Acatom - tam ceny są w granicach 8-8,5k/m^2, ale to też nie jest tanio jak za obrzeża Krakowa.Bialy pisze:Czy płacenie 9200 za m2 na os europejskim Helsinki (41m2) to już grzech ciężki? Szukam mieszkania dla Siebie, kiedyś może na wynajem. Większość mieszkań wyprzedanych. Zakładam ze większość z nich to inwestycyjne dla ludzi z tamtych korpo, w tym mnie. Macie może jakieś alternatywy ciekawe z dobrym dojazdem ?
Dopłać do 10 w lepszym miejscu o ile znajdziesz
Bierz Kurdwanow. Ruczaj bedzie tracił na wartosci. Jak Trase Lagiewnicka otworza to sie caly Kurdwanow 2km od UJ otworzy na studentow i pracownikow Korpo. Ceny tam teraz po 7500zl/m2 fajna ta inwestycja Krakoina kolo kościoła. Sa te pewnie jakies bardziej kameralne.
Myślałem o tej inwestycji, blisko tramwaj + trasa Łagiewnicka, ale z tego co widzę to już nie ma dostępnych miejsc parkingowych. Dodatkowo przy mieszkaniach ~45m2 została ekspozycja na blok obok. Są one na tyle blisko Siebie ze mógłbym przybijać piątkę sąsiadowi 

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”