Mieszkanie nad przedszkolem / czy może być uciążliwe / opinie o mieszkaniu nad przedszkolem

Forum dla osób, które zastanawiają się jaka lokalizacja mieszkania w Krakowie jest najlepsza? W której dzielnicy Krakowa dobrze się mieszka? Ciekawe mijsca w Krakowie i Małopolsce.
kwk

Re: Mieszkanie nad przedszkolem / czy może być uciążliwe / opinie o mieszkaniu nad przedszkolem

Postautor: kwk » 07 wrz 2020, 9:13

adix pisze:Ale mnie to zastanawia jak to się stało, że w takiej inwestycji (pod wynajem krótkoterminowy) znalazło się przedszkole? Dzieci mieć nie będą, spać będą do południa a tu piski? :D deweloper inteligentny, i umowa podpisana na 10 lat. Już widzę oceny turystów na bookingu

Dlaczego deweloper ma się przejmować? On zapewne tam nie będzie mieszkać.

adix

Re: Mieszkanie nad przedszkolem / czy może być uciążliwe / opinie o mieszkaniu nad przedszkolem

Postautor: adix » 07 wrz 2020, 11:52

kwk pisze:
adix pisze:Ale mnie to zastanawia jak to się stało, że w takiej inwestycji (pod wynajem krótkoterminowy) znalazło się przedszkole? Dzieci mieć nie będą, spać będą do południa a tu piski? :D deweloper inteligentny, i umowa podpisana na 10 lat. Już widzę oceny turystów na bookingu

Dlaczego deweloper ma się przejmować? On zapewne tam nie będzie mieszkać.

Dlaczego? No zastanów się :) Fajna lokalizacja a nikt nie kupuje, myślę, że nie jestem jedynym, którego to przedszkole odstraszyło, a oddanie budynku tuż tuż a nic się nei sprzedało.

kwk

Postautor: kwk » 07 wrz 2020, 17:25

adix pisze:Dlaczego? No zastanów się :) Fajna lokalizacja a nikt nie kupuje, myślę, że nie jestem jedynym, którego to przedszkole odstraszyło, a oddanie budynku tuż tuż a nic się nei sprzedało.

Tak samo prawdopodobne jak zastój w mieszkaniach inwestycyjnych czy chociażby brak większej reklamy inwestycji (ja ją znalazłem pierwszy raz jak przejeżdzałem tam przypadkiem na rowerze). Do tego - można polemizować odnośnie lokalizacji ;)

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”