260 000 tys, 2 osobne pokoje - gdzie kupić mieszkanie w Krakowie w takiej cenie?
260 000 tys, 2 osobne pokoje - gdzie kupić mieszkanie w Krakowie w takiej cenie?
Czy jest możliwe zakupienie czegoś w takiej cenie i nie totalnie na obrzeżach? Zależy mi na dobrym dojeździe do ul. Wielickiej. Macie jakieś sugestie? No i u jakiegoś sprawdzonego, dobrego dewelopera, bo już różne cuda słyszałam. Jest jakaś szansa?
Re: 260 000 tys, 2 osobne pokoje - gdzie kupić mieszkanie w Krakowie w takiej cenie?
Myślę, że nie ma takiej szansy. Rekiny biznesu bardzo szybko rozchwytują wszystkie okazje...
Re: 260 000 tys, 2 osobne pokoje - gdzie kupić mieszkanie w Krakowie w takiej cenie?
Jeżeli to może być mieszkanie w okolicach 40 m2, to wychodzi 6 500 zł/m2, chyba jednak coś dało by się znaleźć np. w Mistrzejowicach albo innych hucianych dzielnicach. Gdzie te czasy, jak można było w Czyżynach kupić za 4 500 zł/m2...
Dzięki, tak też myślałam... No nic, chyba muszę się nastawić na to 40 m2, albo mniej. 

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”