Ja też zastanawiałem się mocno nad kupnem mieszkania od firmy Murapol na Bieńczyckiej, co też uważałem, że to dobra lokalizacja, blisko do przystanku tramwajowego, niezłe skomunikowanie i w ogóle, ale ostatecznie zdecydowałem się jeszcze zaczekać. W zasadzie tam na plus przemawiał system płatności 10/90, który jednak wydaje się być całkiem bezpieczny. Tobie @noe70noe udało się z niego skorzystać

Na kiedy wyznaczony był termin przekazania kluczy i ile się opóźnia

Jest z nimi jakiś kontakt w miarę dobry i jakoś się tłumaczą

Jak w ogóle wyglądało podpisywanie z nimi umowy deweloperskiej

Zupełnie tego nie rozumiem, krąży po sieci sporo takich sobie (delikatnie mówiąc) informacji o tej firmie i to nie są nowe sprawy, tymczasem oni pozwalają sobie na to, żeby krążyły plotki o tym, że komuś nie płacą... Pomijam to, że tak jest, ale chyba w branży deweloperskiej opinia firmy, to jedna z kluczowych spraw i tu Murapol zdecydowanie sobie nie radzi.
No w każdym razie trzymam kciuki za to, żeby było dobrze i żebyś dostała swoje mieszkanie jak najszybciej

Daj znać na forum, jak toczą się dalej sprawy z Murapolem i mieszkaniem. Pewnie więcej osób z zainteresowaniem śledzi ten wątek, także Ci, którzy kupili lub rozważają kupno mieszkania w projekcie
Murapol Poznańska Kraków, bo tam także powstaje sporo nowych lokali.