gdansk pisze:Czy możecie się podzielić opiniami na temat Dom Development, wiele osób chce zakupić mieszkanie w Warszawie, myśle, że ten watek może okazać się wyjątkowo potrzebny
iti pisze:gdansk pisze:Czy możecie się podzielić opiniami na temat Dom Development, wiele osób chce zakupić mieszkanie w Warszawie, myśle, że ten watek może okazać się wyjątkowo potrzebny
Kojarzy ktoś może, czy deweloper Dom Development wybudował coś kiedykolwiek w Krakowie? Czy to firma działająca głównie w Warszawie? Ja nie mogę sobie przypomnieć żadnej ich inwestycji w stolicy Małopolski.
ralf pisze:iti pisze:gdansk pisze:Czy możecie się podzielić opiniami na temat Dom Development, wiele osób chce zakupić mieszkanie w Warszawie, myśle, że ten watek może okazać się wyjątkowo potrzebny
Kojarzy ktoś może, czy deweloper Dom Development wybudował coś kiedykolwiek w Krakowie? Czy to firma działająca głównie w Warszawie? Ja nie mogę sobie przypomnieć żadnej ich inwestycji w stolicy Małopolski.
sento.pl
Od 2021 roku należymy do Grupy Kapitałowej Dom Development S.A. - największego dewelopera w Polsce
Wróć do „Opinie o deweloperach i generalnych wykonawcach budujących mieszkania i biura”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości