Rozglądam się od jakiegoś czasu za mieszkaniem i oczywiście interesują mnie oceny deweloperów, bo dobrze wiedzieć z kim podpisuje się umowę, nierzadko na prawie całe życie i w mieszkaniu od kogo będzie się mieszkało pewnie do późnej starości

Mnie z kolei interesuje to, jakie ma opinie Mota Engil deweloper, który całkiem sporo buduje w Krakowie i ma już na swoim koncie zarówno zrealizowane projekty, takie jak na przykład
Fajny Dom Kraków (nadal jeszcze są tam stawiane kolejne etapy), jak i takie, które dopiero powstają, czyli na przykład
inwestycja Varmelo na 29 Listopada - właśnie zakup nowego mieszkania w Krakowie tam mnie zastanawia. Ale chciałbym właśnie poznać na forum opinie o tej firmie, jakie są nowe mieszkania od Mota Engil, czy są zbudowane tak, jak trzeba, czy nie ma z nimi problemów i czy ewentualne poprawki są sprawnie usuwane. Czy firma wyrabia się tak, jak trzeba ze wszystkimi terminami

Jeśli chodzi o wielkość tego przedsiębiorstwa, to wydaje się dosyć duże i chyba pewne, robią też zlecenia infrastrukturalne... To jest tu ktoś, kto już kupił od nich mieszkanie i podzieli się jakimiś spostrzeżeniami na ten temat i opiniami